علم و فناوریاجتماعی

نقش هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری چیست؟

کنگره «نگاهی جامع بر ناباروری: هوش مصنوعی و ناباروری» اول مهرماه امسال برگزار می‌شود و به بررسی نقش هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری می‌پردازد.

به گزارش توانانیوز، و بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی – ابن‌سینا، کنگره بین‌المللی «نگاهی جامع بر ناباروری: هوش مصنوعی و ناباروری » از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ آذرماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد. پژوهشگران و متخصصان می‌توانند مقالات خود را تا تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۳ به دبیرخانه این کنگره ارسال کنند.

کنگره «نگاهی جامع بر ناباروری: هوش مصنوعی و ناباروری» با هدف بررسی و تحلیل جدیدترین دستاوردها و تکنیک‌های هوش مصنوعی در زمینه ناباروری برگزار می‌شود و فرصتی منحصر به فرد برای تبادل دانش و تجربیات در این حوزه فراهم می‌آورد.

روابط عمومی پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی – ابن‌سینا تاکید کرد که اهمیت برگزاری این کنگره به ویژه در عصر حاضر که فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در حال ایجاد تحول و تغییرات بنیادین در سیستم‌های سلامت و پزشکی هستند، دوچندان است. هوش مصنوعی با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، قابلیت‌های بی‌نظیری در بهبود فرآیندهای تشخیصی و درمانی ارائه می‌دهد. این فناوری به دقت در تشخیص بیماری‌ها، بهینه‌سازی پروتکل‌های درمانی و پیش‌بینی نتایج درمان کمک می‌کند.

در زمینه ناباروری، هوش مصنوعی می‌تواند با تحلیل داده‌های پیچیده و بزرگ، انتخاب بهترین روش‌های درمانی را تسهیل کرده و شانس موفقیت درمان‌ها را افزایش دهد.

در این کنگره، مباحث گسترده و متنوعی از جمله نقش هوش مصنوعی در تشخیص و درمان، مشاوره و کمک در انتخاب بهترین روش در درمان، اخلاق پزشکی و نظارت بر درمان، هوش مصنوعی در پژوهش و چشم اندازها ( فرصت‌ها و چالش‌ها)، نقش هوش مصنوعی در پیش گویی و تشخیص و موفقیت ناباروری در بیماری‌های ژنتیک، نقش هوش مصنوعی در فردمحور نمودن پروتکل های تحریک تخمک گذاری، نقش هوش مصنوعی در انتخاب بهترین تخمک، اسپرم و جنین در درمان ناباروری، سقط مکرر، تشخیص و درمان، نقش هوش مصنوعی در پیش گویی و الگوریتم تشخیص و درمان اندومتریوز و … مورد بحث قرار خواهد گرفت.

علاقه‌مندان به ارسال مقالات و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۲۲۴۳۲۰۲۰ – ۰۲۱ داخلی ۴۵۵ و ۴۵۶ تماس حاصل نمایند./ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا