نقش دنیای پویانمایی امید در اولین جشنواره ملی «هنر و سواد سلامت»
نخستین جشنواره ملی «هنر و سواد سلامت» در آبان 1403، با هدف نزدیکتر کردن فضای هنر و آموزش سلامت در جامعه، در تهران برگزار شد. هنرمندان زیادی از سراسر کشور، از این جشنواره،که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و حمایت وزارت بهداشت برگزار شد، استقبال کردند.
به گزارش توانانیوز ، بیش از ۴هزار اثر هنری در قالبهایی مانند فیلم کوتاه، مستند، انیمیشن، موشنگرافیک، نماهنگ، عکس و پادکست در این جشنواره حضور یافتند، که این امر، نشاندهنده اهمیت جشنواره است.
یکی از شرکتهایی که طی دو دهه گذشته، بهطور تخصصی خود را وقف طراحی و ساخت فیلمها و سریالهای انیمیشن با موضوع بهداشت و سلامت کرده است، دنیای پویانمایی امید است. تجربه غنی شرکت دنیای پویانمایی امید در تولید انیمیشنهای آموزشی در زمینه سلامت و بهداشت، بهقدری مورد توجه برگزارکنندگان جشنواره هنر و سواد سلامت قرار گرفت که از خانم آرزو مرادی، مدیرعامل شرکت دنیای پویانمایی امید و یکی از کارگردانان و تهیهکنندههای شناخته شده در حوزه انیمیشن، دعوت شد تا بهعنوان داور در جشنواره حضور داشته باشد. این حضور، فرصت مناسبی بود تا دنیای پویانمایی امید هم تجربیات خود را در اختیار هنرمندان دیگر قرار دهد، و هم از دانش مدیران عرصه سلامت کشور در جهت ارتقای دانش فنی خود استفاده کند. ترکیب تیم داوران، که مدیران جوان و اساتید پیشکسوتی همچون آقای علیرضا گلپایگانی، آن را تشکیل دادند، نه تنها یک تجربه ارزشمند ، بلکه یکی از نقاط جذاب جشنواره است.
حضور در اولین جشنواره هنر و سواد سلامت، نهتنها جایگاه شرکت دنیای پویانمایی امید را به عنوان یکی از پیشگامان تولید محتوای آموزش سلامت در کشور تقویت کرد، بلکه تعهد این شرکت را به توسعه فیلمها و انیمیشنهای آموزشی بیش از پیش پررنگ کرد. خانم آرزو مرادی از برنامههای بلندمدت دنیای پویانمایی امید برای گسترش تولید محتوا در حوزه سلامت و بهداشت خبر داد.
وی اظهار داشت: «هدف ما افزایش آگاهی عمومی و ارتقای سواد سلامت از طریق هنر است. برنامههای ما شامل تولید آثار آموزشی متنوعتر و همکاری با نهادهای سلامتمحور برای اجرای پروژههای ملی است.»
نخستین جشنواره ملی «هنر و سواد سلامت» با موضوعاتی نظیر تغذیه سالم، خانواده بدون دخانیات، سلامت معنوی، و نقش جوانان در ارتقای سلامت جامعه برگزار شد و به الگویی موفق برای ادغام هنر و آموزش در کشور تبدیل شد.
حضور پررنگ شرکتهای جدی و فعال، مثل دنیای پویانمایی امید، و همچنین استقبال هنرمندان جوان و پیشکسوت از این جشنواره، نقطه عطفی در مسیر گسترش آثار هنری با هدف ارتقای سطح سواد سلامت جامعه است و نوید روزهای بهتری را در عرصه بهداشت و سلامت میدهد