پایگاه خبری توانا نیوز

امکان وکالتی کردن حساب بانک تجارت برای ثبت نام در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی وزارت صمت به‌ صورت «غیرحضوری» فراهم شد.
به گزارش پایگاه خبری توانا، از روابط‌ عمومی و ارتقاء سرمایه اجتماعی بانک تجارت، دارندگان حساب در بانک تجارت برای خرید خودروهای خارجی وارداتی از طریق وزارت صمت، می‌توانند به‌ راحتی و به‌صورت غیرحضوری حساب خود را وکالتی کنند.

مشتریان بانک تجارت برای وکالتی کردن غیرحضوری حساب‌ها لازم است با مراجعه به سایت اینترنتی این بانک و ورود به صفحه «سامانه وکالتی کردن حساب‌های بانک تجارت»، گزینه «وکالتی کردن حساب برای خودروهای وارداتی» را انتخاب و پس از احراز هویت از طریق پیامک ارسالی، از حساب‌هایی که امکان وکالتی شدن دارند مطلع شده و به راحتی خدمات مورد نیازشان را دریافت کنند.

این سامانه همچنین امکان وکالتی کردن حساب برای خرید در بورس کالا و ثبت نام خرید از خودروسازان داخلی (ایران خودرو و سایپا) را نیز برای مشتریان فراهم کرده است.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت اینترنتی بانک تجارت به آدرس WWW.TEJARATBANK.IR مراجعه کرده و یا با مرکز ارتباط مشتریان این بانک (1554) تماس بگیرند.

وکالتی کردن غیرحضوری حساب های بانک تجارت

حساب وکالتی، یک حساب بانکی است که صاحب حساب به بانک وکالت می‌دهد تا دسترسی به حساب برای انجام عملیات مسدودی، رفع مسدودی و برداشت وجه از حساب، در اختیار شرکت بورس کالا، شرکت های خودرو ساز و … قرار گیرد.
مشتریان بالای 18 سال در بانک تجارت می‌توانند یکی از حساب‌های خود (کوتاه‌مدت، قرض‌الحسنه یا جاری فراگیر) نزد این بانک را از طریق «سامانه وکالتی کردن حساب‌های بانک تجارت» به صورت غیرحضوری وکالتی کنند. لیست شماره حساب‌ هایی که قابلیت وکالتی شدن دارند از طریق سامانه مذکور قابل مشاهده و انتخاب است.
توجه داشته باشید که تمامی فرآیند وکالتی شدن حساب‌ها به صورت غیر حضوری انجام شده و نیازی به مراجعه به شعب نیست.

منظور از حساب وکالتی چیست؟
حساب وکالتی، حساب بانکی است که به حساب معاملاتی سرمایه‌گذاران در بورس متصل می‌شود. در حال حاضر این نوع حساب برای معامله در بازار بورس کالا اجباری است. سرمایه‌گذارانی که قصد خرید کالاهایی مانند خودرو، سیمان و … از بورس کالا دارند، لازم است پس از تکمیل مراحل ثبت نام و دریافت کد بورس کالا، نسبت به افتتاح حساب وکالتی اقدام کنند.
این فرآیند در بورس اوراق بهادار به شکل دیگری است. افتتاح حساب وکالتی (حساب لینک شده) برای خرید سهام، صندوق‌ های سرمایه‌گذاری و … کاملاً اختیاری است. با افتتاح حساب وکالتی در سامانه معاملات اوراق بهادار، هر سرمایه‌گذار می‌تواند بدون واریز وجه نقد به حساب معاملاتی خود، برای خرید اوراق مختلف مستقیماً از حساب بانکی خود پول برداشت کند.
در ادامه نحوه افتتاح حساب وکالتی برای هر یک از بازارهای بورس کالا و اوراق بهادار را جداگانه بررسی می‌کنیم.

افتتاح حساب وکالتی در بورس کالا
همان‌طور که گفتیم افتتاح حساب وکالتی در بورس کالا اجباری است و بدون داشتن حساب وکالتی در این بازار امکان خرید و فروش وجود ندارد. بنابراین لازم است به محض تکمیل ثبت نام و دریافت کد بورس کالا، برای افتتاح حساب وکالتی اقدام کنید.

نکته قابل توجه این است که تنها حساب‌های بانکی پس‌انداز و کوتاه‌مدت قابلیت تبدیل شدن به حساب وکالتی را دارند.
در حال حاضر بانک‌های زیادی خدمات افتتاح حساب وکالتی را به مشتریان ارائه می‌دهند. در زمان ثبت نام کد بورس کالا لیست کامل این بانک‌ها را می‌توانید مشاهده کنید.

نکته: در بعضی بانک‌ها مانند بانک تجارت، می‌توانید به صورت آنلاین، حساب وکالتی افتتاح کنید.

حساب وکالتی نوعی حساب بانکی است که سرمایه‌گذاران برای اهداف مختلف در بورس کالا و بورس اوراق بهادار از آن استفاده می‌کنند. افتتاح حساب وکالتی برای بورس کالا ضروری و در بورس اوراق بهادار، اختیاری است.
روش‌های افتتاح حساب وکالتی در بورس اوراق بهادار و بورس کالا متفاوت است. سرمایه‌گذارانی که هم‌زمان در بورس کالا و بورس اوراق بهادار فعالیت دارند، می‌توانند با معرفی یک حساب بانکی بین سامانه‌های معاملاتی بورس کالا و اوراق بهادار، فرآیند انتقال وجه نقد به حساب وکالتی خود را تسریع کنند.

مطالبمرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین خبرها

پربازدیدها

مطالب پیشنهادی